första doppet!

åååh, fyfan va kallt det var i vattnet, men lätt värt det. nu har jag doppat mig för första gången i år! herregud.. det trodde jag aldrig om mig själv, men jorå. nu är det gjort iallafall och jag unnar mig lite popcorn och några bra disneyfilmer innan jag slår igen ögonen för att sedan rocka imorgon på vagantfinalen.

natti


jag, INNAN mitt hemska dopp..


godmorgon

igår blev det en heldag i hudiksvall. vi gick och kikade i affärer och allmänt i stan, sedan satte vi oss brevid vattnet och åt lunch/middag, thaaaaimat! typ buffé, jätte gott:') sedan beställde jag och camilla in en 7.0 till maten och blev sedan sugen på en, två tre till.

har klivit upp, duschat och klätt på mig.. även gjort mig klar. inte illa! så det är bara att hoppa i bilen och dra till skolan för att fixa lite grejer innan vagantdansen imorgon.

här är lite bilder ifrån igår

simon uppe på restaurangen

magnus och camilla


dog en smula..

okej, skulle sova.. men självklart blev det så att jag gick in på nelly för att kika eftersom jag inte suttit vid datorn på evigheter. vad ser jag? jo, väldigt vågade skor. 
svindyra och enligt mig, inte speciellt fina. shit
Jeffrey Campbell - SkateJeffrey Campbell - BenchedJeffrey Campbell - Salvator
dom här nedanför däremot, skulle jag inte alls ha någonting att vara ägare till!
Nelly  Shoes - Leolina


vägskäl

godnatt, eller godmorgon.. vilket som!
har som sagt väldigt lite att skriva om, är superdålig på att hålla bloggen uppdaterad just nu. var med simon i fredags och sedan har både min lördag och söndag betått utav jobb. har bara fått tre timmars sömn emellan, men riktigt sköna pengar må jag säga, nu då det snart är aktuellt med en studentresa till turkiet och att sommaren är på ingång. började iallafall sju imorse och slutade kring två någongång, sedan fick jag stressa hem för att göra mig klar och sedan åka tillbaka upp på berget och äta middag med arbetskamraterna. men eftersom jag körde så blev det ingen alkohol för mig, måste fan spara mig tills studentveckan som kommer nu. det är inte okej att dricka mer, då säger väl njurarna upp sig eller nått. vore småsynd

har suttit och funderat lite idag på studenten och allt som hör till. visst, det är otroligt roligt att ta studenten, alla fester och att få ett riktigt avslut på gymnasietiden. men samtidigt så känner jag att jag kommer sakna skolan, den lilla tryggheten som ändå alltid funnits där. man har liksom ett schema, lektioner och lunch. allt är uträknat och finns där för en helatiden. sen då? nu har ju jag tur som har lite jobb på södra berget, men man måste ju ha mer än så. den där tryggheten finns liksom inte på samma sätt längre, och festerna tar ju slut, nästa år är det min pojkväns tur och alla andra som just nu går i andra ring på gymnasiet. sedan är det även slut för dom.. det är faktist lite läskigt att tänka så. men men, man får väl ta en dag i taget just nu och invänta fredagen, då jag ska kliva ut på trappan med klassen:)

imorgon blir det en lugn dag med simon, camilla och magnus. inget mer, för det orkar jag inte. förstår ärligt talat inte ens hur jag kan vara vaken nu? har knappt sovit någonting och började jobba sju imorse.

säger iallafall godnatt nu, så att jag orkar kliva upp imorgon och inte sover över.. är bäst på det


RSS 2.0