27 januari

sitter på bildlektionen nu och försöker komma på fler ideér till ''frosseri''. det är fruktansvärt tråkigt. jag är på världens dåligaste humör och ingenting blir bättre av att veta att man har en skoldag som börjar 8.30 och slutar 18.00, inte okej.

stekt falukorv stuvade makaroner till lunch, mums..


förlåt!! ♥

nu har jag råkat gjort det igen. glömt några dagar liksom :( det är inte okej! men det är mycket med skolan, eller iallafall med mitt projektarbete och så. det är inte roligt alls.. jag fortsätter på min väggmålning som vanligt, och jag ska börja med porträtten imorgon! :) det ska bli intressant och hoppas att det blir bra!

igår var jag med jenny på stan ett tag. vi gick på barista och fikade lite + prata massa (viktigt!), och jag blev väldigt imponerad över baristas handfat eller iallafall kranen:o en sån vill jag också ha då jag flyttar hemifrån!
   

sedan vart vi tvärsugen på att gå på bio, så då kom julia också in så vi gick alla tre. det blev filmen
''meet the parents: the little fockers'' HAHA! och jag har väl aldrig någonsin skrattat så sjukt mycket. grym film!

nu ska jag ner och se på film, jag klarar inte av att varken måla, plugga, städa eller nått. ingenting orkar jag! jag kommer somna då jag lägger mig. kul! godnatt.


tack för igår!

måste börja med att tacka alla tjejer för en otroligt bra kväll igår :) det var riktigt mysigt. mina fötter är lite slö idag, och vill inte riktigt hänga med.. men jag ska tvinga med dom ut på en kväll till! dom är så illa tvungen :')

idag har jag städat exakt hela dagen, sjukt jobbigt! men det blev riktigt mysigt.
ikväll ska jag vara hemma hos irma och kajsa i stan. dricka lite vin och mysa innan vi drar vidare på stads! :) men just nu är det middag som står i fokus. gunilla kommer hit och ska äta lite middag med min familj, sedan åker jag vidare in mot stan. skriver nånting mer sedan! :) hejdå.


utgång

sitter hemma hos alina nu med jenny, alina och alex. ska alldeles strax äta lite tacos. vi väntar bara på resten av tjejerna :) 150dagars festen på memento blir det lite senare. puss på det!


har mina nya skor ikväll, jag hoppas att jag inte kommer bryta benen av mig ;o haha!

heldag med jenny

jenny och julia sov hos mig inatt, så jag och jenny klev upp klockan sex och började göra oss klar. sedan väckte vi julia strax innan vi skulle gå :') snällt! vi for till västermalm och jag hade bild i typ tre timmar... så jenny fick sitta och vänta med anki och maja i kafet :') det var soppa på skolan.. så vi gick iväg till bigboy och köpte barnboxar istället! haha. sedan fick vi otroligt fula nallar också.




efter det mötte vi upp oscar, oskar och daniel som skulle köpa biljetter till mementos 150dagars fest, så nu har vi nästan sålt alla! :) bra jobbat de. sen for vi ner till stan och köpte lite saker. lite mycket saker..



ring 79:- gina tricot


mascara 145:- kicks


599:- scorette


vi gick och solade en snabbis nu på kvällskvisten med :)



men NU ska jag sova :) brevid jenny :') IHIHIH, godnatt.


skoluppgift, högmod




färg överallt

det är verkligen färg ÖVERALLT! jag blir tokig :( haha. har skissat upp trädet på väggen, och målat :) men det är långt ifrån klart.. jag har massa att fylla i, och fler ''kvistar'' att måla dit. men det är ändå en bit på vägen :)



julia kommer snart till mig. det kanskee låååter mysigt :')


vaken..

jag förstår inte varför det ska vara så svårt att somna! :( ligger o funderar på massa skit.. Det är bara jobbigt. jag har kollat på lite film med,och jag har kommit fram till att jag vill ha en hundvalp:') en sån där pytteliten, söt en:) får väl kolla på den imorgon istället. nu ska jag försöka sova, godnatt alla söta :*

don't stand there and watch me fall

nu har jag sovit några timmar, så jag ska väl bara borsta tänderna nu sedan slå på en film och försöka somna igen :)


död på skolan.

Hej!
jag kunde verkligen inte sova alls inatt, det gick inte. Så jag har varit vaken i ett dygn nu :) roligt! sitter på skolan och ska ta reda på fakta om tsunamin, mindre kul..

mår inte ett dugg bra :( så förmodligen åker jag hem tidigare.



jag är inte ens trött..

..hatar att inte kunna sova. jag är nog trött innerst inne, men kan inte sova :(


ooopsi

Hej!
oj vad jag är dålig på att uppdatera min blogg :$ riktigt pinsamt! men jag kan ju skylla på att jag inte har haft tid. i fredags var jag ut med jenny precis som jag skrev, sedan på lördagen blev det puklåkning med massa folk sedan sov jag kvar i stan hos jenny. nu idag har jag inte gjort ett skit, följde med maja till primärvårdsjouren, stackarn har halsfluss och ögoninflammation :( tycker synd om henne.

nu är iallafall ALL grundfärg målad, även i alla hörn :) och det är alla lister med! skönt att ha gjort det. jag ska fortsätta med att måla trädet och mina kusiner nu i veckan, spännande! det ser faktist ganska bra ut, än så länge.





jag säljer biljetter till mementos 150 dagars fest! :)


utgång!

hej på er! :)
när jag och jenny klev av bussen idag i söråker så såg vi att det brann som bara den :o helt sjukt! det var en lägenhet som brann.. mår så dåligt då jag tänker på hur dom som bott där ska må :( tre skadades, två fick rökskador och en annan fördes till sjukhus. inte okej! det hade börjat i en lägenhet och nu är det ända upp på vinden. jag har en bild, men den är ju urusel, eftersom det är min telefonkamera.




idag när jag kom hem började jag direkt med tacos och hälla upp lite vin. för ikväll blir det utgång med jenny och jenny. då behövs tacos innan!

skriver mer om en stund! puss.


väggmålning

Hej alla söta! :)
har precis ätit lite middag tillsammans med farmor och farfar, ska alldeles strax bege mig ner till källaren och fortsätta med att måla på väggen. Det jag kommer måla där nere är ett stort lövfritt träd, som ska vara svart. alltså lite grafiskt! sedan ska jag och mina två kusiner på ett eller annat sätt också finnas på väggen till slut. vet inte riktigt hur jag ska göra än, men det ordnar sig :)





jag har kollat runt lite på internet såklart. det är ju verkligen träd jag vill göra! dom här bilderna beskriver på ett ungefär på hur jag vill att det ska se ut, och hur jag tänker jobba/göra.








nu ska jag ner och fortsätta :) puss!


.....

jag har haft världens stressigaste dagar, allra helst idag :( nu måste jag ner och lägga mig i sängen. lugna mig lite! iallafall, så har jag kommit väldigt långt på mitt projektarbete :) det känns superskönt! lägger upp bilder på det imorgon. har inga nu, och har ingen ork att ta någon nu.


slår igen ögonen några timmar


min helg

Hej!
i fredags gick jag, kicki och jenny ner på krogen efter attt vi hade suttit hos kicki. det var riktigt roligt:) men vissa fick ju lite för mycket.. jenny:( haha! men det var ändå roligt. På natten for jag ner till gnarp och umgicks med lite folk och stannade kvar där. sen var det bara att kliva upp på lördagen dagen efter och åka skoter till ''pizzan'' för att äta lite mat. och jag lovar att jag aldrig mer tänker ta en kycklingsallad där! bannemig, inte okej. sedan åkte vi lite till. och joel fastnade :') faktist ganska roligt.

nu kom jag precis hem, ska duscha, plugga och försöka lägga mig i tid så att jag kommer upp imorgon. skolstart ju :( det känns inte okej.. jag kommer fan inte kunna komma upp. sen har jag inga bilder att lägga upp tyvär.

ska äta lite, sedan hoppa in i duschen :) pusshejdå!


vinkväll

Hej alla söta :)
jag sitter hos kicki nu med henne och jenny, vi dricker lite vin och spelar wii. det är sjukt mysigt! sedan så har vi alla tre druckit, så det är lite småsvårt att spela då ;) haha, jenny och jag försöker vinna över kicki ;) för hon spelar ofta annars :D

vet inte vart det bär av sedan :) här är lite bilder på nödarna.








spillde vin gjorde vi också, såklart!


hur roligt har jag?



HAHAH! ooh. jag dör.

helt ensam

hej!
nu är jag helt ensam :( det är ju sjukt.. jag hatar verkligen att vara ensam. vissa tycker att det är skönt och lugnt typ, men för mig är det helt anourlunda! hemskt är det :( ikväll kommer jenny hit, skönt är väl det :') sen får vi se vad vi hittar på. säker filmkväll, läju! puss


ensam hemma

vaknade precis upp hemma hos jenny. ska alleles strax ner mot stan och ta bussen hem, ikväll är jag ensam hemma :( inte allt för roligt.. vi var ju på bio igår, det blev narnia 3 :)  riktigt bra film faktist, rolig om inte annat! :D jag skriver mera då jag kommer hem, lägger in lite bilder osv. hejdå så länge!


jenny nylander

ikväll blir det bio med min älskade vän, jenny :) vet inte vad vi ska se än. men det kan jag ju berätta senare :) pusshejdå!

frukost!

snabbfrukost, snabbdusch, snabbstädning!

det märks..

Hej på er! 
Jag kan ju verkligen säga att det märks att det är tisdag och att det är lov. Har riktigt tråkigt :( ska slå mig ner i soffan nu och kika på en film tillsammans med mamma och min bror. Är i njurunda nu igen, riktigt skönt att sova i sin egna säng nu igen!




godmorgon

vaknade för en stund sedan och jag och emelie har tokstädat hela huset. skinande rent nu! :') farmor kommer strax hem och gör mat till oss, vilket vi verkligen kan behöva. nu står även emelie i duschen, så därför passar jag på att skriva några rader här.







igår var vi ut med simon, ''greger'', julia, martin, micke, micke2 och denise. julia, denise och martin åkte madrass och martin åkte även bob efter bilen :o helt sjukt! haha. sedan efter det blev det max, sen for jag, simon och emelie hem :) vi såg film heeela kvällen/natten.

jag ska försöka fixa till mig lite nu, ikväll umgås jag med emelie igen. vi får se vad vi hittar på, egentligen skulle vi till njurunda och fixa till hennes lägenhet. men det verkar inte bli så.

sticker ut med emelie

vi går till macken nu för att köpa lite gosaker. sen möter vi upp simon och är med honom och några till! :) jag hoppas på en mysig kväll. jag ska lägga in bilder ifrån nyår också, men inte just nu. puss hejdå så länge

RSS 2.0