söndag

Hej!:)
vi sov på alnö även inatt och vaknade riktigt sent även idag :) då vi väl gick upp så åt vi godis och drack coola, haha! sedan åt victor lunch, vi myste o pratade lite, sedan gick vi ner till statiol och jag mötte upp farmor. jag och farmor har gått på birsta en pyttestund, hon fick mig att köpa jeans!!! ashemskt. sedan for vi hem och åt thaimat. nu ska jag se film och dricka te, för jag fryser som fan! :) saknar victor.. :( :(



                                                                                                                     

lördag

hej!
jag och victor sov på alnö inatt, men vi har inte gjort så mycket idag, mer än att fara på birsta en sväng för att victor och hans föräldrar skulle köpa skor. vi gick en liten stund på birsta city med (: Victor har fortfarande ont sen igår, och därför tog vi det bara lugnt :) vi åkte hem och åt middag o såg på ''millenium'' (?) tror jag. men vi gick och hyrde en annan film som vi såg på själva där nere :) 


                                                                                          

fredag

hej!
imorse åkte jag tidigare på till skolan och satt och pluggade med erika en liten liten stund eftersom vi hade engelska prov på slutet av dagen. vi satt ute och pratade mest o myste på tills victor kom och jag var med honom istället. dagen gick hyffsat fort, jag hade naima, engelska och sist idrott som vi hade massage på. sedan får jag och victor och fikade på stan, köpte nån sminkburk till mamma och sen for vi hem till njurunda för att hon behövde ha den idag. efter att vi lämnat den hos mamma, så gick vi och åt thaimat! :)
vi missade bussen precis då vi hade ätit klart, så vi tänkte gå på ica en stund, då dom som jobbade där fick för sig att vi hade stulit nånting.. ;p victor tyckte att det var jätte roligt... inte jag :(
vi tog bussen sedan iallafall, och det blev bara massa skit då vi kommit till kvissle.
aja.


                          

torsdag

Hej!
jag kände verkligen inte för att kliva upp imorse då victors otroligt störande väckarklocka pep. och då jag kom att tänka på att det är torsdag och veckans längsta skoldag, blev jag ännu mindre pepp. vi drog oss i 30 minuter innan vi kom på att vi hade bråttom och fick skynda oss upp :) som vanligt, alltid stress! vi fick skjuts av hans mamma ner till bussen, som föriövrigt stog där då vi kom men som tur var väntade han på oss :) Åkte till skolan och hade naturkunskap med naima, inte allt för trevligt kan man tycka. hade lunch, engelska, matte och sist psykologi :) jag vera och jenny jobbade över 30 minuter, så jag kom hem hyffsat sent.
nu har jag precis ätit och ska sätta igång med pluggandet. sedan blir det dusch o tvn! :)

vi ses!
           

onsdag

hej! :)
jag var ju riktigt superduktig i morse, så jag försov mig :) inte allt för bra. jag skyndade mig iallafall och kom ''bara'' 30 minuter sent. jag hade foto, så jag försökte få tag i en dator så jag kunde föra över mitt arbete ifrån kameran och jobba med det. men då funkade naturligtvis inte den dator jag tog, och alla andra var upptagen. dååå sket jag i det o mötte upp victor en stund istället :) sedan hade vi lunch och sedan bild. vi ska göra om väntrummet så ungdomsmottagningen flyttar, så klassen höll på med en planering :)
efter att jag slutat for jag och victor till stan, och kollade lite. åkte hem till victor och åt ris och kyckling då vi var klar. sedan blev de sängen :):) tröttaa



vi ses!
           

tisdag

Hej! :)
nu ser det säkert ut som om jag har varit duktig och skriver måndag efter tisdag, men det gör jag inte ;) jag har inte skrivit på..ja, vad blir det? tre veckor? illa! får försöka fixa till det nu!! :) kan ju säga att jag har varit med victor hela påsklovet som varit, träffade lotten en dag och lämnade cvn i birsta sedan festade jag och victor med emelie helgen som var! :) det var riktigt nice, bara de att vi gick en jävla bit då vi skulle hem =D haha! men det gick ju iallafall. idag har jag varit på skolan, och det är riktigt sjukt skönt varmt ute så man blir ju bara jätteglad!!!! :) jag hade psykologi imorse, och fick då reda på att jag och vera fått mvg på nån uppsats för ett tag sedan, det var ju också ett plus. sedan hade jag nutida konst, lunch och engelska. for till stan sedan efter skolan och åt glass med victor :) efter det tog vi bussen hem till honom, jag skulle hämta mina bilder som emma tagit på oss för typ en vecka sedan o sedan stack han på träning och jag hem :)
åkte hem, fikade och sedan slockade jag ;o oerhört trött var jag då jag kom hem. Efter att jag sovit i en timme kanske, så väckte mamma mig och ville gå och sola en sväng :) så vi pallrade oss bort dit och sola typ 15 minuter. asskönt! nu har jag kollat på ''medium'' med mamma, och ska alldeles strax lägga mig.
men nu har jag iallafall skrivit, det är ju alltid nått! :) ska försöka skriiiva helatiden.

hörs!
                      
             kind of cute!            

RSS 2.0