onsdag

hej!
imorse vaknade jag upp hemma hos farmor och farfar.
gick upp och gjorde mig iordning och fikade, sedan kollade jag på termometern och fick en chock! -29.1 grader kallt, hur illa är inte det?! det är ju riktigt illa. farmor bestämde sig iallafall för att skjutsa upp mig till bussen :) vilket jag inte hade nånting emot! :D jag slapp ju gå. tog bussen till skolan och hade fotolektion :) planerade lite om hur jag ska fota novas dop i helgen. det ska bli riktigt roligt! jag ser fram emot det. sedan hade jag screen, det blev riktigt snyggt det jag gjorde. ska ta dit en tröja och trycka nånting på den :) ska bara bestämma vad jag ska trycka, det lär ju sluta med att jag gör massa tröjor med olika motiv. :) blir riktigt bra. jag tog en bild på marilyn monroe idag då vi inte hade tagit några egna bilder. åkte till stan då jag slutat och kollade ut en tröja som jag ska ha på mig på dopet i helgen, la undan den eftersom mamma ska gå med mig imorn :) kan ju visa en bild då kanske. åkte hem och satte mig vid datorn med en piggelin! ska snart bada och se lite på tv. (: 
                                        pussshej/t


 


tisdag

hej! :)
höll på att försova mig idag! inte alls bra, fick ju stressa ganska mycket men vi fick skjuts utav victors pappa till skolan :) riktigt skönt. gick i skolan bara, inget speciellt har hänt.
for till farmor senare och sov där. jag går omkring och småfryser helatiden :/ det är jätte jobbigt.
jaja,pusshej!/t


måndag

hej!
idag klev jag och victor upp och for till skolan på morgon. det var ju snorkallt ute så vi fick skjuts ner till bussen utav hans mamma, riktigt snällt! annars hade vi ju blivit istappar.
skolan gick jätte segt och det var bara riktigt jobbigt.
efter skolan for jag hem en JÄTTEsnabbis och duschade, för sen for jag tillbaka in till stan och mötte upp victor och susanne (hans mamma) för det dom fyllde ju år på måndagen egentligen, men blev gratulerad av släkten på söndagen. så jag mötte upp dom och for och åt tillsammans med hans mamma och pappa. (:
sedan for vi hem och sov.

pussss/t



riktigt snorkallt ute!                                    

söndag

hej!
det är ju riktigt komiskt.. jag skrev precis ett helt inlägg och råkade flabba bort så att allt försvann :) riktigt irriterande, så nu orkar jag knappast skriva direkt allting. för jag kommer nog inte ens ihåg allt.
victor och hans mamma fyller ju iallafall år imorn, men dom ska gratuleras idag istället.
så hans mormor, morfar och farmor kom till honom idag. han fick nått jätte klurigt spel av sin mormor och morfar som jag verkligen tyckte om! det var som ett pussel som hade jätte många olika kombinationer, men det var jättesvårt, vi fastnade på precis samma som hans mormor också hade fastnat på. illa! vi får försöka klura ut det.
pusshej! /t




lördag

hej!
jag har varit duktig och hjälpt victor att flytta om hans möbler eftersom han har bytt rum :) och eftersom jag naturligtvis måste göra illa mig jämt, så gjorde jag ju illa handen då jag bar soffan över den lilla kanten, så jag fick ett litet ont sår! inte bra.
senare på dan for vi till birsta och kollade lite, victor köpte presenter till sin mamma och jag letade en klänning till den 27:e men det gick inge vidare. vi åt och for tillbaka hem till victor en liten stund, innan vi for till stan och såg på filmen ''farsan''. den var ju riktigt rolig ibland men ibland var den inge bra alls,utan bara dryg.
efter det traskade vi ner till navet och tog bussen hem :)

nu vill jag verkligen bara åka utomlands! tänk va skönt.
ha det bra,pusss/t


torsdag

hej :)
idag klev jag upp vid halv sju tiden, kände att min förkylning inte hade blivit bättre under natten, utan bara sämre. så jag duschade lite snabbt,sjukanmälde mig och gick ner och kröp under täcket igen. klev sedan upp senare igen vid typ halv ett tiden, riktigt skönt :) kollade lite på tv och fikade. sedan ville farmor ha lite hjälp med att städa, och eftersom jag kände att jag höll på att bli bättre så hjälpte jag henne med det. hon skulle slänga massa gamla kläder och skit ;D hittade en svart jätte gullig gammal klänning, som nån i släkten tydligen haft. jag provade den och det visade sig att den var riktigt fin! =D jag blev iallafall kär i den. har ingen bild eller så, men.. den var riktigt fin, lite för lång.. men det är ju lätt fixat! :) åt kyckling o ris senare, sedan har jag bara suttit och latat mig vid datorn. slöat riktigt ordentligt, men det behövde jag! ska på skolan imorn igen, back on track.
ska ner till sängen och smsa en stund kanske, sedan sussa :)
vi ses, natti :)


RSS 2.0