ingen gunvald mera?



det här kan bara inte stämma... läste lite på wikipedia om filmen jag ska se ikväll, beck filmen ''levande begravd''

Beck – Levande begravd är en svensk thriller från 2010. Detta är den andra och avslutande filmen i den fjärde omgången med Peter Haber och Mikael Persbrandt i huvudrollerna.
Filmen spelades in under hösten 2008 och Mikael Persbrandt har i efterhand sagt i Aftonbladet att han denna gång inte säger nej till att spela Gunvald fler gånger i framtiden. Regissören Harald Hamrell har dock sagt att det är hans sista film i Beck-serien

VARFÖR?! Jag som tyckte att det var illa att wallander blev så pass anorlunda.. ska beck också bli det nu helt plötsligt? :( nej! jag har alltid varit helt tokig i beckfilmerna, nu blir man ju bara besviken.. faan. Fast visst, dom börjar kanske bli gammal.. men, känns som att det inte är någon beck UTAN Peter Haber och Mikael Persbrandt. 

Är det någon av er som sett den nya beckfilmen redan, och som håller med om att det kan bli liiite småknas med att folk bara inte ska vara med i kommande filmer?





biokväll

Hej på er! :)
ikväll är det bio för min del, ska dit med victor. Den börjar klockan sju, och vi ska gå på ''beck, levande begravd''
jag är verkligen jätte nyfiken på vad den handlar om och om den är bra! hoppas ju på det.
ska ut och hjälpa farfar att bära ved.. inte allt för kul kanske. men det är inte jätte varmt ute så det gör nog inte så mycket, dör inte iallafall. haha, hejdå på en stund!

mobilinlägg

hallådär! Ligger i sängen och kan verkligen inte sova.. Skulle inte sitta fel med en bra film och ett super bra sällskap. Skulle verkligen vilja ha victor här med mig nu. skriver mer imorgon, eller.. Det är ju idag, men efter att jag sovit :D godnatt, sovgott!

skön promenad

Godmorgon
Jag var vaken till strax efter fem inatt, så jag var hyffsat trött då jag skulle kliva upp i morse. Men eftersom det är sommarlov, beslöt jag mig för att skita i att gå upp :) låg till strax efter 2, illa! men fruktansvärt skönt :D gillar iallafall det jag ser ute.. eller rättaresagt vad jag INTE ser.. inte ett enda moln, alldeles totalt jätte blått! :D kommer nog ta kameran och gå ut och ta lite kort på allt överallt.

ska gå upp med filmen jag hyrde igår, avatar. jag är ju lite efter så jag hade inte sett den innan :) men den var helt okej, lååång och ett bra tidsfördriv då jag var alldeles ensam här hemma :/ ska kanske hyra en till film idag, 2012 kanske.. för den har jag ju inte heller sett. ska vilket fall som helst gå en sväng nu, skriver kanske lite mer senare. :)


söndag kväll


låg ute i solen i kanske.. 40 minuter sedan började det blåsa för mycket :( men det är fortfarande skönt väder så jag ska ut och gå alldeles snart :) 

ett litet tips till er som ligger och solar, jag har hört att displayen till mobilen och såklart andra displayer som till tex displayen till ipoden, kameran osv.. kan bli förstörd om solen ligger på. vet inte hur mycket sanning det är, men det är ju värt att lägga sina prylar under ett linne eller så.. för säkerhetens skull!

Sitter och kollar på lite skor nu.. det är ju bara för hemskt att man inte har några som helst pengar till att köpa skor för just nu alltså.. sedan har jag inte fått något sommarjobb, utan jag ska bara passa min farmors hundar i två veckor och få lite pengar för det.. lättförtjänta pengar, MEN det skulle inte sitta fel med ett litet jobb. 


Öppen tå och nitdekor. Klackhöjd ca 13 cm. Platå ca 4 cm.  499:- 


jag har inte mineral foundation, har ingenting alls nu då det är sommar.
Men jag funderar starkt på att köpa!   250:-





hittade mycket små saker på hm med! ge mig pengaaaar...


5-pack armband ca. 70:- /hm
ljusturkost armband ca. 70:- /hm
örhängen ca. 20:-  /hm
väska ca. 150:-  /hm
skor ca. 100:-  /hm


nej.. nu kan jag inte sitta här mera. jag måste gå ut och gå en stund! :)


älskar sommar!

Hej! :D
det känns ju verkligen som att jag har vänt på dygnet nu kan man ju säga.. vaknar vid 1-2 varje dag nu. de är inte okej! man måste ju ta vara på dagarna då solen är uppe känns det som. och det känns ju verkligen som att jag måste ut till solen igen nu efter att jag skrivit det här inlägget.
Är det bara jag, eller har någon fler vänt på dygnet?

Jag och victor klev ju som sagt upp vid ett halv två någon gång.. vi gick upp och fikade, och då vi kollade ut blev vi ASGLAD eftersom solen skiner som aldrig förr.. så vi bestämde oss för att packa en picknick korg och fara ut på åstön och fika lite, väldigt mysigt var det! :) men sedan skulle ju han fara på sin träning, så vi var bara där ute i 20 minuter.. men det är iallafall bättre än ingenting! :) kakor,bulla och fanta :D så somrigt som det bara kan bli.

Jag fick precis dissen utav min lilla söta kusin, henning. Han ville INTE komma ner och vara med mig, så jag får vara ensam ;) men jag ska ut och lägga mig i solen nu vilket som, och sedan ska jag nog bege mig ner mot havet på en promenad! har inte varit ute och gått på.. jätte länge! illaa. jaja, uppdaterar sedan och lägger upp bilder ifrån åstön då kameran har laddat klart.. :) hejdå på en stund!


mysdag med victor

Hej! :)
jag har haft det här inlägget som utkast, men jag har inte haft tid att skriva nånting! :/ men midsommar var iallafall sådär.. kunde ju ha varit roligare, men kunde även varit sämre. :) det fanns ingen människa alls som hade med sig en kamera.. men vi spelade iallafall brännboll då det var ett litet uppehåll, sedan pendlade vi mellan två fester med.. så fult! kom hem genom någon skjuts som carro skaffat, han skjutsade hem mig, victor och carro till söråker. väldigt snällt!!

sov somsagt i söråker, och dagen därpå for caroline hem efter att vi hade ätit varmkorv med bröd.. som jag så duktigt gjorde till oss tre! :D jag och victor la oss i soffan och kollade på disney film, ÄLSKAR det! Efter det gick vi upp på ica och hyrde film + köpte godis, och även lite pommes som vi skulle ha till köttet, eftersom vi grillade lite senare på kvällen! :) det blev jätte mysigt, och vi gjorde det naturligtvis ännu mysigare med lite ljus! :D

 


filmen var ganska bra faktist, men verkligen någonting jag rekomenderar! :)
det är var verkligen något som kändes i hjärtat, iallafall på mig.


midsommar

Hej! :)
idag är det ju midsommarafton, väldigt synd att vädret inte verkar vilja vara bra.. :( regnade precis här ute på alnö, är hos victor och vi har precis lagat mat! :) pommes, lövbit och aioli! sedan har jag fått blizzard lemon, det är cider men det är som bacardi breezer och det är jätte gott! :D vi ska ta en taxi efteråt in mot stan och möta upp caroline söderberg och jenny jonsson vad jag vet. kanske blir fler.  har inte tid att skriva mer nu :) ska gå och äta, ha en bra midsommar! även fast det inte är underbart fint väder i sundsvall.



dagen räddad

Hej på er! :)
Har sovit fruktansvärt dåligt inatt, vilket också kan bero på att jag inte mår sådär.. prima direkt. känner mig mest bara arg. Jaja, i vilket fall som helst sov jag dom där extra timmarna förut. Men nu är jag uppe igen, sitter bara på internet och kollar runt lite grann igen.. vill verkligen ha låga converse, har höga, men låga är ju så mycket somrigare. ljusgula skulle inte sitta helt fel, men det skulle inte vita göra heller även fast alla har dom. Jag kollade ju bara som sagt runt lite grann, och kom på att.. ''jag kanske ska kolla mitt konto, och se hur illa det är'' jag loggar in på swedbank och blir POSITIVT överasskad :D yey, pengar!! ska försöka hålla igen när det gäller massa ''onödiga'' köp. måste skynda mig upp på blomsteraffären och köpa nått block.. som man sticker ner blommor i :) ska göra ett blomster-arrangemang sedan. yeye! uppdaterar kanske sedan, hektisk dag.


vill ha!!! ringarna ska däremot vara silvriga, såg dom lite sent! :D


..hundvakt

Hej!
Idag for farmor och farfar iväg, vilket innebär att jag ska vara hundvakt till deras två hundar. Men dom är gamla och lata, så det är inte mycket att göra :) har mest legat ute och solat hela dagen, och ätit en jätte god sallad. läste även den senaste hänt bild, riktigt mycket skvaller.. men det är så roligt! :D typ som att celine dion ska få tvillingar, lite om smink och sedan att victoria beckham flyttar till England utan David. Jag vet inte hur mycket sanning som ligger bakom det, men det är ju alltid mysigt att ha någonting att läsa om man inte har påbörjat någon bra bok.

Jag har varit inne nu en stund och gett hundarna mat, och det är inte dålig mat dom äter.. är det inte kyckling och ris så är det makaroner, korv och fläskfile ;s och ändå äter dom inte ens det :o bortskämda hundar. märks att det är gamlingar som dom bor hos ! :D

Har kollat runt lite på internet med nu, medans jag väntar på att klockan ska bli sex så att jag kan springa upp på ica och se om den nya wallander finns att hyra, den fanns inte tidigare idag :( den heter iallafall ''indrivaren'' om jag inte minns fel. vill vilket fall som helst se den! sedan har jag hittat jätte mycket fina kläder på internet med, som jag är jätte suuugen på! :D snart kommer mina badkläder säkert hem.. :) nånting att se fram emot iallafall. nä, nu ska jag bege mig upp mot ica.. medans jag funderar på vad jag ska göra på midsommar. vad ska ni göra?
och är det någon som ska på memento imorgon kväll?


ÄNTLIGEN!

Hej :) klev upp med caroline och gick till ica för att köpa lite glas eftersom det var sånt underbart fint väder ute! vi satte oss på en bänk och kände hur solen bara stekte på oss! :D hur underbart är inte det? efter att det kom äckligt moln så gick vi in och kollade på wallander prästen. jag trodde att jag hade sett alla filmer, men jag hade inte sett den och inte cellisten heller.. båda var jätte bra! :) cellisten är verkligen en film jag rekomenderar.

Efter att hon for hem, gick jag och satte mig ute en stund och sedan efter bara nån timme var det mat. Tacos! farligt gott :)  la mig på soffan och kollade på cellisten som jag sa. Telefonen ringde och det var william, min lille bror.. han hade spelat fotboll och foten hade böjt sig bakåt på nått vis. följde med honom till primärvårdsjouren(?) och sedan till akuten. Men ingenting var brutet, och hade ingen spricka heller som dom först trodde. SKÖNT!

sedan kring tolv inatt, träffade jag victor!!! :') efter en vecka då han varit i egypten. ruskigt glad blev jag iallafall! :) vi åkte hem till njurunda och sov här. asmysigt! fick en jätte gullig fin liten pyramid, daim och nån annan chocklad, kommer inte riktigt ihåg vad den heter :p :)


mysdag med caroline

Hej :) uppdaterar lite sent eftersom jag inte haft tillgång till internet. Men jag har iallafall åkt hem ifrån söråker och hem till njurunda igen. hjälpte mamma med lite småsaker och sedan mötte jag upp caroline vid bussen.
Vi myste och såg på bröllops duellen och till det hade vi chips, godis och cola :) det blev mycket småprat, skratt och även kaffe med bulle lite senare! :D riktiga pensionärer kände vi oss som, men gott var det iallafall :) Det blev inte mycket mer sedan än att gå och lägga oss. :)
konstigt nog användes inte kameran under hela tiden,så det finns inga bilder.. tyvär.


sent och kort inlägg

Hej på er! :) idag klev jag upp ovanligt tidigt för att vara mig, satte mig för att kolla mina betyg som visade sig vara väldigt bra och peppande, men sedan då jag såg utanför fönstret blev jag inte lika pepp. fruktansvärt dåligt väder! iallafall så satte jag mig och skickade iväg ett mail via first class, som jag för i övrigt inte har nån koll på alls, så jag hoppas att det kom fram! :o det var iallafall bilder som jag tagit, som skulle till min lärare, kent! :D hoppas han får dom, jag hade pratat till mig om att få nån extra dag på mig på sommarlovet eftersom jag skulle fota min syster. Annars har jag varit på loppis en sväng. där fanns det skitsaker, sura tanter, äckliga gubbar och ännu mer fula saker. fanns ingenting som såg okej ut ens.. :s och det köper folk!? sjukt.

Åkte hem och skyndade mig till tvn innan halv fyra, för även om man inte är jätte intresserad av bröllopet så är det väl en självklarhet att se sveriges tronprinsessa gifta sig? det tycker iallafall jag. väldigt lång men ändå fin cermoni enligt mig! :) och jag bara älskar vissa klänningar som kungligheterna hade, helst Madeleines klänning. Den var verkligen jättefin! kollade även nu sent in på natten på middagen + valsen. väldigt fina tal hölls det ju, och det märks att dom är kära, så gulligt :D

Har inga bilder ifrån idag, så jag tog bilder på prinsessan och daniel, fast bilder såklart innan bröllopet. Nu hade jag tänkt sova, blir kanske till att vara med caroline söderberg imorgon? :) jag vet inte än, men hoppas det! ska iallafall till njurunda, längesen nu..

Godnatt iallafall, sov så gott. :)






vart är sommaren?!

berättade ju om kvällen igår i det tidigare inlägget, men när ska sommaren komma? solen och allt, vill kunna bada utan att bli sjuk, och.. dessutom våga mig ner i vattnet. det kan ju tänkas vara så att jag är liiiite badkruka ifrån början, men de får man va då det gäller första doppet tycker jag. Dedär med att slänga sig i och göra bomben är verkligen inte min grej! :D det får ta den tid det tar, så är de väl oftast.

Victor ringde också för ett tag sedan, det är inte långt kvar tills han kommer hem igen. LÄNGTAR!
Sitter framför datorn nu iallafall och håller på att somna, har precis duschat och gjort mig klar för sängen! har haft världens mys nu på kvällskvisten, tillsammans med min lillasyster evelina. det har blivit chips, godis, cola, popcorn och andra godsaker :D men nu är det dags att slå igen ögonen en stund, ska upp tidigt imorn :)
sleep tight 
                                                 


vilken kväll!

Hej! :) Jag kan ju börja med att säga att jag hade en fruktansvärt rolig kväll igår! :D Efter att jag ätit sjukt god middag for jag till vera och myste på lite. Efter det bestämde vi oss för att ta bussen in till stan, vi åkte ner och träffade carro och maria. Vi satte oss på nån uteservering och myste under dom sköna ''värmelamporna'', asmysigt. vi drog sedan till memento och började med att hänga i baren den första timmen, tillsammans med emelie, anna, jennie och malin. MMM. kvällen allt som allt var ju riktigt bra iallafall! :) så tack för de tjejer.

                                                                

LADIES EDITION

Hej! :) Idag har jag verkligen gjort så lite som man bara kan göra. sov aslänge, och då jag väl klev upp fikade jag lite, duschade och började fixa med maten lite. raggade iallafall med mig vera, så hon och jag ska på med på memento ikväll!! :D det lär ju bli asskoj! :D ska fortsätta med salladen och köttet på grillen nu! :) det här blev ju ett väldigt tråkigt inlägg, men jag lägger in bilder senare eller imorgon ifrån ikväll. :D:D
                                                                          

åh,sommar!

Hej! det har ju varit alldeles underbart ute idag, varmt och soligt hela dagen. Det har ju blåst, men det har varit bara skönt, och blåst varmt och svalkande :') Jag har varit ute heeela dan tillsammans med evelina, william, henning och molly. Stefan och Sandra kommer ju hem ifrån turkiet idag, så dom hämtar henning och molly om bara några minuter. Men dom har ju varit här i en vecka nu, och jag har varit med dom i fyra dagar.. så det räcker. Vi har iallafall ätit tacos idag, älskar de. Fast det hade ju varit lite mysigare att äta grillat, pannkakor, våfflor eller sallad nu då det är så pass härligt väder ute. riktig sommarmat med andra ord!

Jag ska sätta mig och fika tillsammans med farmor,farfar,evelina och william nu strax direkt efter att henning och molly farit. Sedan känner jag mig även sugen på godis, så det lär ju sluta med att jag går på ica lite senare, efter att jag varit nere i hamnen med evelina.









Jag var ute med evelina en stund och kikade runt lite. Här nedanför är det några bilder på henne :) hon är så fin! Hade tänkt sätta mig och kolla på någon barnfilm nu med en skål popcorn och en breezer jag fick av farmor! :):) victor ringde precis med, saknar honom!
jaja, godnatt på er :)






                          




kusindag

Hej! Jag har kommit fram till att jag måste skippa kvällskaffet tillsammans med farmor och farfar på kvällarna, för jag kommer inte i säng förns jätte sent. Jag var verkligen inte trött alls igårkväll då jag gick och la mig, jag kunde verkligen inte sova. Inte nog med det så har farmor en klocka som tickar varje hel och halv timme.. dåligt less och stressad man blir då man hör den plinga. Man säger till sig själv att det är sent och att man måste sova. Men då går det ju bara ännu sämre, går inte alls.

Blev hursomhelst väckt utav Molly imorse, hon är så söt! Farmor skulle iväg en snabbis, så jag fick vara barnvakt en liten stund. Hon satt och pratade om vad hon hade ätit till frukost i säkert tio minuter, hahah!! jätte gullig :D
Sedan kan hon inte säga ''f'' heller, och hon säger ''ponpon'' till telefon.

Nu har vi lekt lite ute på altanen,och det är fortfarande pissigt väder så vi ska till birsta om en liten stund. Jag har varit trött väldigt länge, och det blev ju bara värre då jag började skriva här på bloggen, och ALLT försvann. Hatar det, så nu blev det ju inte alls lika mycket text som innan. Jag satte mig iallafall här bara för att lägga upp några bilder, jag kan ju uppdatera sedan och kanske det blir några fler bilder.

          

 

 















Så! Nu har jag varit ute i lekparken tillsammans med farmor, henning och molly. snacka om att vara helt slut i kroppen, då man fått gunga och haft sig. Vi for ju till birsta, gick och kikade lite grann och jag hittade några klänningar, vilket var bra eftersom jag inte har nånting att ha på mig till helgen. Vi gick och åt lunch där med, det blev donken för mina småa underbara kusiner, och för mig och farmor blev det kyckling med ris. asgooott
Vi blev inte allt för länge där, eftersom vi såg att SOLEN tittade fram utanför.. så vi åkte hem och gick somsagt till lekparken. Henning älskar småkryp med, tyvär.. allt litet som rör på sig ska ha ta i och spara i sin lillhand. Idag hittade han skalbaggar, maskar, myror, nyckelpigor, gräshoppor och nån fjäril.. hatar småkryp!
         

Nu ska jag gå och fika med farmor och farfar och somsagt inte dricka kaffe, tar dricka istället så att jag blir hyper en timme och sedan slocknar på direkten. Victor ringde mig för en liten stund sedan, jag saknar han så mycket!!!!
Efter fikat blir det iallafall att se på film och försöka sova. sovgottt
                                                                                                           


första dagen på sommarlovet

Det ska ju vara så att första dagen på sommarlovet ska vara solig och varm, det är iallafall så jag tycker att det skulle ha varit. Men det har ju varit värdelöst väder hela dan, fast inte allt för kallt så jag hann med en promenad nere vid båthamnen :) väldigt mysigt och skönt eftersom jag var inne tillsammans med henne och molly större delen av dagen. Dom är bara för söta!! Sitter bara här framför datorn och märker att jag absolut inte har bloggat nånting på jätte länge! skärpning. ska försöka hålla min blogg uppdaterad hela sommaren även fast det kan bli liiite tungt ibland! :)

Jag och farmor har kollat på resor till Tunisien, och det lutar åt att vi ska dit i sommar bara vi två. MMM, älskar min farmor och vi kommer få så fruktansvärt roligt, roligare än det låter iallafall! :)

 
 

mycket som ska kollas upp innan jag ska fara, vill ha mycket nytt! :)
Tog bilden ifrån google och det är inte alls säkert att jag kommer vara just precis där. Men det spelar inte så stor roll,det är Tunisien och en väldigt bra början! :) Jag har blivit riktigt förtjust i alla bandeau bikinisar, och har redan några stycken men jag vill ha fler. Finns ju jättefina på hm, får kika lite på de.

Nu börjar det verkligen kännas i ögonen, kanske dags att gå o sova strax.
Godnatt!
 
                                         
                                                                                               


RSS 2.0