måndag

hej!
jag kan ju lugnt säga att det här var den absolut jobbigaste måndagen nånsin, jag orkade verkligen inte kliva upp imorse! :o det är hemskt att börja skolan efter lovet. det funkar inte alls för mig! har inte gjort mycket idag, mer än att träffa mina KÅMPISAR och vickepicke i skolan :) nu ikväll ska jag gå på första slutspelsmatchen mellan timrå-hv71 med victor,jonna och deras mamma :)

hörs!
       


söndag

hej.
idag då vi klev upp så fikade vi lite frukost och sedan började vi packa ihop alla sakerna eftersom det var hemfärd. victor är ju så otroligt duktig på att skura med skurmoppen, så det var väldigt roligt att kolla på :D
Då dom städat o vi hade packat väskorna, så for vi. vi åt på donken lite senare och sträckte på benen, sedan for vi vidare. väldigt drygt, men då vi närmade oss sundsvall ville jag inte hoppa av hos mig, eftersom jag ville inte lämna vickepicke :( buhu! dom lämnade mig i kvissle, på ica. min mamma var där och hämtade mig :)
senare på kvällen åt vi lite tacos hemma, o jag och mamma gick iväg och solade en kvart :) väldigt skönt!
 
    ses!
             

lördag

hej! :)
idag gjorde vi inte mycket alls mer än att kliva upp o gå till toppstugan och fika lite :) först fika och sedan strips! haha,nyttigt. (y) senare på dagen åt vi middag och myste lite bara, sedan for vi ner till orsa bowling och kollade på timrå-luleå matchen som dom visade på tv:n, otroligt skönt då timrå gick till slutspel! :) sedan for vi hem och myste lite till med popcorn och kollade på röstningen av melodifestivalen, inte den bästa låten som vann kan man tycka.  aja, inte mycket mer att säga :)
ses!
          

fredag

hej :)
jag och victor klev upp väldigt sent, kring tolv halv ett nångång. då gick vi upp o käkade frukost och gjorde oss klar för att åka längdskidor! HAHAHAH. kan ju inte förstå att jag åkte, men det gjorde jag ;) vi åkte 5km, vilket jag tyckte att jag själv gjorde riktigt bra! ramlade bara en gång, och tog av mig skidorna två ggr eftersom det var alldeles på tok för brant för mig på två ställen :D ville inte ramla en gång till efter den första ;p räckte med en tyckte jag! :) då vi kom tillbaka duschade vi och åt middag. senare på kvällen for vi ner och spelade bowling, typ.. orsa bowling? tror jag. :) jag kom ju sist, men det gick ändå ovanligt bra för mig :D haha!  efter det for vi tillbaka till deras stuga.

pusssss
           

  __________________________________________________________________________________________
       


torsdag

hej :) imorse då jag vaknade var jag otroligt trött, fast eftersom jag ska till stockholm så var jag för pepp för att vilja ligga kvar i sängen. jag klev upp, duschade och fixade lite innan mamma skulle skjutsa mig till bussen i stan.
då jag väl satt på bussen hamnade jag brevid en väldigt trevlig tant som pratade om allting utanför bussfönstret. det var ju väldigt roligt, eftersom hon berättade om precis alla städer och alla saker i städerna. lärorikt! haha. vi satt och surra på o käka godis tillsammans, :) asnice! sedan stannade bussen för lunch-stop i tunnebro(?) tror jag det hette. sedan 40 minuter senare var vi back on track igen, och fortsatte våran resa ner mot stockholm :)
då vi väl var framme så var vi där trettio minuter senare än beräknad tid. :( så vickepicke och hans mamma fick ju vänta på mig, inte kul. men victor stog iallafall o väntade på min busss, hihih! jag fick jätte ont i magen då vi gick omkring i stan där nere och väntade på hans pappa. jag vet inte alls varför, men jag kunde tänka mig att det var som magkatarr, för det gjorde otroligt ont och det kändes som om jag skulle gå av. då victors pappa väl kom så började vi åka mot deras stuga. vi stannade på max och åt middag där, och konstigt nog blev magen bättre efter att jag hade varit på toa och kissat! (y) tips till mig själv nästa gång :) att kissa! vi forstatte att åka sedan, och åt en piggelin senare efter vägen :) sen var vi frammeee, verkligen jätte skönt eftersom jag hade åkt hela dan!
vi hörs,puss!      
            
______________________________________________________________________________________________
                                   


onsdag

hej!
jag och evelina blev väckt vid halv tolv tiden utav farmor,eftersom vi skulle gå på bio o filmen ''prinsessan och grodan'' den var inte animerad som jag trodde att den skulle vara, så jag blev lite besviken. mamma kom senare och vi åt middag tillsammans hos farmor och farfar. senare på kvällen for vi hem till njurunda, och jag packade lite eftersom jag ska åka buss till stockholm imorn. har kollat på one tree hill med evelina :) o myst!

puss/t

tisdag

hej!
jag vaknade imorse av att mamma ringde och väckte mig hos emma, och sa att jag skulle hem och plocka undan i rummet eftersom vi ska tapetsera om i mitt rum. så jag fick bege mig hemmåt. jag plockade undan allting, så det blev jätte rörigt.. men det var så jag skulle göra tydligen. allting står i mitten av rummet nu, och det ser jätte hemskt ut! iallafall, dom som skulle spakla väggarna kom inte klockan ett som dom hade sagt, så vi ringde och kollade med dom, och då visade det sig att det var imorgon dom skulle komma och spakla.. :) inte allt för roligt, jag som hade stressat så mycket hem! jag började göra mig klar för att åka till farmor med evelina.
vi åt i stan och kollade runt litegrann innan vi tog bussen till söråker. när vi kom hem till farmor visade det sig att hon var jätte sur på mig för att jag inte kom hit igår :):) hua, det är inte alls nånting trevligt.. sura människor.
jag och evelina såg på film med lite popcorn, ''lotta på bråkmakargatan-flyttar hemifrån'' och ''legally blonde 2'' haha!


pusssss/t
______________________________________________________________________________________________
          

måndag

hej!
idag vaknade jag ju hos victor och vi låg och drog oss jätte länge innan vi gick upp o fikade. victor, hans mamma och hans pappa skulle till stugan idag, så dom skulle åka hyffsat tidigt så att dom kommer fram nångång.
åkte med dom till navet, och tog bussen hem eftersom farfar blivit sjuk. åkte hem och tog ett bad, sedan pallrade jag mig bort till ica och mötte upp emma! :) vi köpte popcorn,godis och fanta. otroligt tjockt, jättebra! vi har kollat på film nu på kvällen, lyssnat på musik, myst, spelat kort, sjungt, och emma har städat lite smått också :D haha, mycket gjort. :) ska mysa på lite till! :)

söndag

hej!
vaknade och gick upp o fikade vid typ ett tiden. sedan gick vi ner och vilade en stund.
vi gick upp vid två tiden och spelade kort med farmor och farfar, det gick bättre för mig idag! :) det var ju bra.
victor pratade med sin mamma och det blev bestämt att hon skulle hämta oss klockan fyra eftersom han hade träning klockan åtta. så jag fick panik-duscha och sedan gå med blött hår, som blev ''fint'' lockigt sen.. eller?
vi myste bara och somnade riktigt skönt då vi nästan precis kommit fram till honom, förstog inte hur vi kunde bara så trött. jaja, sedan for vi till victors träning på nordic. det var riktigt jobbigt, men bara för att jag var så otroligt trött. efter den for vi hem till honom och löste lite puzzel men eftersom vi var med sugen på att mysa så gjorde vi det istället. :) sedan somnade vi.

pussss/t

lördag

hej! :)
idag har jag och victor sovit jätte länge, sedan gick vi upp o fika, sedan var det ju riktigt underbart väder så vi gick ut en sväng! :) fotade lite bilder som jag måste ha till skolan ;p på massa träd osv. men även på honom (: såklart!
sedan gick vi in igen och åt tårta ifrån igår :) vi myste jätte mycket och sedan gick vi upp o käkade lite middag :)
på kvällen spelade vi kort med farmor och farfar igen, och vi tog en prommis upp till sandra och stefan och spelade lite spel med dom :) sedan fick vi skjuts hem. o då blev de sängen!


pussss

fredag

hej! :)
idag hade jag bara en lektion, engelska. for med victor till stan efteråt och köpte en present till farfar, jag köpte en bok ''män som hatar kvinnor'', sedan fick han ett asfint kort som spelade tina tuners låt ''simply the best''. utav victor fick han fin choklad, med typ.. sprit smak (a) :) vilket han älskade! han blev mer intresserad utav det än min bok, så det är ju positivt, fast inte mot mig. vi åt middag, fläskfile m. curry och potatisgratäng, vilket var jätte gott! :) tyckte iallafall jag! =D  efter att stefan farit och lämnat molly och henning hos farmor, så nattade vi molly och satte henning framför tv:n med lite popcorn. vi spelade kort tillsammans med farmor och farfar, jag vann ingenting, men det gick väldigt bra för victor :o hua! :) vi gick ner och la oss vid tolv tiden. otrooooligt nice

pusss!

torsdag

hej! :)
idag har vi haft friluftsdag med skolan, jag valde pulka med victor. typ hela estet och HELA ivik hade valt det.. roligt värre. jag och victor åkte på min madrass max tre ggr innan vi gav upp och gick in och myste helatiden istället. det var så mycket bättre! sjukt kallt ute,fast ändå inte. vi fikade och pratade i typ tre timmar istället;;
vid två tiden sa dom att man fick åka hem om man ville, så victor ringde till sin pappa, och han kunde komma och hämta oss vid hulistugan och skjutsa hem oss till victor. :) vi for dit och myste istället!
senare gjorde victor mat för han skulle fara o träna, och jag tog bussen hem. nu har jag precis kommit hem o ätit middag, ska gå o duscha o sedan slå på en film :) känner verkligen för att se en film! kanske till o med blir så att jag kollar på one three hill istället. mysigt! jaja, ha det bra :)
pussssss/t ________________________________________________________________________________________________________


onsdag

hej! :)
idag då jag vaknade fick jag panik, eftersom mitt hår stog åt alla håll o kanter, det såg riktigt hemskt ut! jag tänkte att jag aldrig skulle få till det, och det fick jag inte heller, inte som jag ville. jag fick panik IGEN efter en liten liten stund, eftersom jag kom på att jag inte hade mitt skolkort hemma, utan jag hade glömt det hos farmor och åkt på betalkortet hela veckan, och nu var pengarna slut på det kortet. det är ju illa.. jag ringde till farmor och klagade på henne, för det var ju faktist hennes fel att jag hade glömt det hos henne ifrån första början. Hon plockade ut det ifrån min älskade vanten, jag har alltid kortet där! det är riktigt skönt att inte behöva ta ut handen då man ska klicka på apparaten =D otroligt behändigt.
det slutade med att jag fick pengar av mamma som jag kunde fylla på kortet med, och jag fick skjuts in till stan också :) for upp till skolan och hade foto, vi redigerade omvårdnadsprogramets bilder som dom ska ha på sina små kort.  sedan hade vi bara lunch och screen. det var inte så roligt idag som jag hade hoppats på, för jag hade inte med mig nån vit tröja som jag kunde göra tryck på :(  ska köpa en och trycka efter lovet istället. vi sprang omkring och fotade ett par otroligt snygga bilder! haha, gillar mina kåmpisar ((:
efter det så for jag ner till stan med victor, och han tog hål i örat ;) en guldplopp! hihi,asgulligt. sedan gick vi på biiiiteline och åt.  ehe, nu är jag hemma i njurunda och ska alldeles strax bada. jag fryser riktigt mycket, det är fruktansvärt kallt tycker jag. vi hörs :) 


tisdag

hellu :)
vaknade klockan sju av att evelina satte sig på sängkanten och killade mig på ryggen, asskönt! :) gjorde mig klar och tog bussen in till skolan. kom lite sent så jag fick kuta till psykologin. Det var inte så överdrivet mycket vi skulle göra. jag och vera satt i biblioteket och diskuterade filmen ''alla älskar alice'', det gick ju bra även fast vi inte hann göra så mycket. haha, vi hade mycket viktigare saker att prata om :)
vi slutade iallafall lektionen typ halv tio, och fick vänta på att frides lektion skulle börja. det var riktigt drygt eftersom hela klassen var ashungriga! haha. efter lektionen gick vi iallafall och åt allihopa, sedan träffade jag victor en stund efter engelskan :) han hade försovit sig, duktigt!!
slutade sedan efter fotolektionen och for hem.
har solat med mamma nu på kvällskvisten, nu ska jag duscha och gå o lägga mig :)
pusss/t


måndag

hej! :)
imorse klev jag och victor upp typ halv åtta och började göra oss klar för skolan. jag hade naima första lektionen, otroligt drygt! vi ska vara klara med solenergi jobbet efter lovet, och min grupp har knappt börjat skriva nånting. det låter inte så roligt att man har det kvar till lovet att plugga med det. men jag blir väl så illa tvungen, finns inte mycket att göra. efter naimas lektion hade jag bara lunch och form, sedan slutade jag. jag gick på stan med carro en stund, eftersom jag väntade på victor som slutade klockan fyra. både jag och carro hittade smink, woooho! (y)
inte för att jag behövde direkt, men.. det är alltid bra att ha nån gång :)
iallafall, då victor slutade så for vi hem till honom och åt middag med hans syster och hennes pojkvän. efter det for vi till hockeyn, timrå-modo, riktigt kul match! :D victors och min match, blev fem mål till timrå, precis som vi sa :) vi är ju bara för bra!
jaja, timrå vann och det var riktigt skönt att dom gjorde det. matchen slutade 5-4 till timrå.
nu är jag hemma i njurunda och ska alldeles strax duscha innan jag lägger mig.
:) puss!/t


söndag

hej!
idag for vi hem ifrån övik, faktist lite skönt. vi for direkt till söråker eftersom det var tänkt att vi skulle sova där och åka till skolan därifrån. vi gjorde lövbit och strips, blev gott! ;d  men det blev inte så att vi stannade där,  victors mamma kom och hämtade oss vid åtta tiden på kvällen, så vi åkte hem till honom på alnö och sov där istället. hm, mmm.. :) vi kollade på skidor på tv'n, sedan lite av hockeyn.
somnade ganska tidigt!

pussss


lördag

hej!
idag var det dop :) klockan halv tre döptes nova i domsjö kyrka, och det var jättefint!
jag fotade men fick inte allt för bra bilder, vissa blev okej. men inte lika bra som på adams dop,tyvär :(
hur som helst fikade vi och träffade jasmin, andromeda, rebecca, amanda, matilda, adam och nova :) många syskon!
det fanns smörgåstårta och bullar, fast jag och victor höll och BARA till bullarna och kakorna! :) det är ju godast.
efter det åt vi kebab och spelade lite mer kort på kvällen ;p :)

puss


fredag

hej!
idag for jag på skolan klockan åtta, för jag trodde att jag började klockan halv nio :) men nej, det gjorde jag inte! utan jag började klockan tio, och eftersom jag ska bort så kunde jag inte stanna längre så det blev en helt lektionfri dag för mig. väntade på victor, sedan tog vi bussen till birsta och gick på ica maxi och köpte massa godis, det är bäst där! sedan åt vi på max innan vi tog bussen till söråker.
sedan var det bara att traska ner till farmor och börja packa in i bilen. sedan for vi upp till örnsköldsvik :)
när vi kom fram bar vi in all packning och åt middag.
efter maten satt vi och pratade och spelade kort, gick riktigt bra för mig för en gångs skull!
sedan gick vi och la oss eftersom vi skulle vara någorlunda pigg på lördagen :)
 
puss!


torsdag

hej!
 idag har jag varit på korsta verket med klassen, riktigt kallt var det och vi fick gå jätte långt!
vi fick fika och gå omkring och kika på hur dom återvinner sopor till energi. vi fick ha jätte ''snygga'' gula hjälmar på oss och hörlurar för att höra vad hon sa. haha, inte vackert! men efter att vi sprungit omkring och gjort det ett tag så var det dags att gå till bussen igen, och det var som sagt svinit kallt!
vi åkte till skolan, och efter att vi slutat for jag hem till njurunda och käkade middag innan jag for till victor.
for till victor och sov (y)
 :) puss!


RSS 2.0