håller nog på att bli sjuk

min säng har nog aldrig varit så här skön som den var imorse då jag skulle kliva upp, ville inte ur den alls! tanken på att söka min lektion på hedbergska gjorde det ju inte bättre heller.. men jag var ju tvungen. Men då jag väl kom fram till stan, mötte upp caroline och tillslut kom fram till hedbergska, så visade det sig att vi inte ens har lektioner på tisdagar, utan vi ska gå till 18.00 varje torsdag istället.. hur illa är inte det!? 8.30-18.00, mördardag!
jag träffade jenny iallafall, någonting positivt! :D haha. sedan for vi tillbaka till västermalm, eftersom jag fick ett väldigt glädjande sms utav min vän lotten, så jag var ju bara tvungen att fara och kika :) jag har haft samhälle, idrott och svenska idag, men de är också dom enda lektionerna. sedan är jag ledig på fredag!

efter att vi slutat for jag, lotten och caroline ner till polisstationen och fixade nytt pass till mig och ett id-kort. jag längtar verkligen till mars då jag ska fara till thailand.. blir helt till mig! det ska bli så hemskt skönt att åka iväg ett par veckor :) efter våran lilla tripp till polisen så gick vi på stan en liten stund och sedan for jag hem med bussen. hemma fick jag kyckling med ris och jag åt tillsammans med henning och molly! det kan ju tänkas vara världens sötaste ungar. efter det gick jag ner och slocknade, jag sov i säkert fyra timmar.. bara sådär. vilket verkligen kan vara ett tecken på att en förkylning närmar sig.
har precis duschat nu och jag håller på att frysa ihjäl, jag ska lägga mig och vänta på ett litet samtal. :)

if you find someone who is better for you, I am just glad, for it was not even there. but please let me be now.


..för mycket funderingar

det är inte så bra att jag saknar helgen då den precis tog slut.. är alldeles för van att ha sommarlov. tänk va skönt att bara få sova ut imorgon, inte kliva upp klockan sex för att göra sig iordning. sitter i sängen nu med datorn i knät, sitter och funderar över så mycket helatiden men det enda jag kan komma fram till är att jag kommer må så mycket bättre snart, för jag tror verkligen på det! och då brukar det ju oftast gå.. har jag hört. men allt är ju vänt mot mig nu såklart :) så jag är the bad guy! nu ska jag försöka sova en liten stund iallafall, godnatt!


I will never make the same mistake again

A few questions that I need to know, how you could ever hurt me so. I need to know what I've done wrong and how long it's been going on. Was it that i never paid enough attention or did I not give enough affection
Not only will your answers keep me sane but I'll know never to make the same mistake again
You can tell me to my face
Or even on the phone,
You can write it in a letter
Either way I have to know did I never treat you right, did I always start the fight
Either way I'm going out of my mind all the answers to my questions I have to find


Da mi basia mille, deinde centum

det blev verkligen en lyckad kväll igår! :) jag hade riktigt roligt och det vara bara kul att träffa kompisar man inte sett på länge. vi var ju hos irma först och förfestade sedan tog vi en promenad ner mot stan, så undrar ni vilka som sjöng, så var det vi!
vi gick direkt på stads även fast det var 20, men vi kom in iallafall :) men det gjorde ju typ alla andra också. vi satte oss ner och drack köpte en halloncider var! :D supergott.
senare blev det dansgolvet, hualigen. jag har också märkt att min klänning kan man INTE ha och dansa i, den åkte åt sidan och jag visade nästan hela bhn :| inte okej!  men men, jag kommer knappast ha på mig den igen.

..och dum som jag var, trodde jag att bussen hem gick kvart över 3, men min gick tydligen kvart I tre. så det sket sig ju ganska rejält :) fick ringa till niklas så han fick skjutsa mig. han hade två andra tjejer med sig i bilen också, som var ganska på G! hahah.

när jag väl var hemma så fick jag sova ENSAM i huset :| ingen var hemma och jag tyckte att jag hörde knarrande steg och dunsar helatiden.. men det var nog för att jag skrämde upp mig själv. hahah

nu ska jag försöka duscha, fika lite sedan kommer nog farmor :) jag har inte lagt upp bilder på ett tag, och jag kan tyvär säga att det inte var jag som stog för bilderna igår.. alla bilder har irma :( så jag kan inte lägga upp någonting. men, vi får se om jag kanske kan få dom utav henne! :) 
 ha det bra! :D


resan börjar nu

nu har jag verkligen varit superduktig! Jag har städat, duschat, gjort mig klar, hittat mitt vin och cidern :) så nu är det bara att åka till erika sedan kan mitt liv fortsätta på annan ort.

jag har inget speciellt på mig, eftersom jag inte mått så bra så har det blivit så att jag inte har handlat nånting. har iallafall en svart klänning, eller om man ska kalla det ett långt linne.. sedan silvriga smycken till det. HIHI! ser helt fläpp ut på bilderna, men jag orkar inte ta nån till och jag måste skynda mig lite eftersom jag inte ens ätit än! men ha en bra kväll :) pussss.


ikväll är dansgolvet vårat tjejer

igår såg vi sammanlagt på fyra filmer, det var supermysigt och jätte trevligt! :D jag pratade även med annat treevligt folk, så det blev en lyckad kväll :) nu lyssnar jag på lite go'musik för att sedan åka till erika och umgås innan det blir förfeeest hos the twiiniiis. jag hoppas att det blir en lika rolig kväll som vi haft tillsammans tidigare ;)  jag vet inte riktigt vilka som kommer vara där, irma kajsa vera carro och amanda kanske? asnice iallafall! :D försöker hitta lite kläder och ska göra mig ordning så far jag vidare till erika :)


en myskväll tillsammans med de bästa!

det blev tacos ikväll med min älskling, vi ska se film nu alldeles strax tillsammans med erika :)
pratade en timme med lena idag, det gav mycket och jag fick upp mina ögon mer :)  nu ska jag gå och slå på filmen, och mysa med lite ramlösa <3 min andra älskling.


håll om mig hårt eller släpp mig helt.


vad är det för mening?

..lägger mig i sängen och är the bad guy som förstört allt, jag har ingen telefon med.. men det behövde jag ju inte säga eftersom den används ändå inte.


åtta bokstäver..

d a g e n s ö g


sista dagen på sommarlovet

man blir ganska less då jag faktist har bloggat varje dag hela sommaren, sedan skiter det sig nu på slutet! men jag kan skylla på att jag har haft mycket att göra.

jag gick iallafall hem ifrån emelie i förrgår, alltså -från kvissle till bommen via strandleden, jobbigt! och sedan igår gick jag tillbaka till henne för att hämta min laddare, gick strandleden då med :) gick på 20-30 minuter! :o jaja, det viktigaste är att jag själv tycker att det är snabbt :)

jag var med lotten i stan igår, vi gick runt lite åt lite och småpratade mest! :) jag har ingen egen bild som är bra så därför tar jag en ifrån facebook.



jag ska bosätta mig i söråker ett par dagar, så då kan jag ju enklare blogga eftersom jag har min laptop där.. sitter på gamla datorn hemma hos mamma nu, MIN gamla dator. seg som bara den! jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag mer än att försöka ta mig in till stan och sedan vidare till söråker. det är ju sista sommarlovsdagen nu, fast ändå inte.. man måste ju lägga sig hyffsat tidigt för att kunna komma upp i veckan!

nu ska jag göra mig klar för att åka, jag har redan packat klart. ha en bra dag!


blir allt bättre med tiden?

sitter i emelies nya lägenhet, jag har hjälpt henne att försöka få iordning och lite mysigt. även försökt att sova lite på golvet. hon har inga möbler än, det ska hon fixa nästa helg och då ska jag hjälpa till igen.

nu mår jag väl bättre igen, men jag funderar på om jag gör rätt och om det är värt det. Funkar det verkligen att bli irriterad och försöka få andra att förstå att man inte gör hur som helst?  och hur kan det komma sig att folk beter sig hur som helst? och kan det vara så att det pratas nu om hur dålig jag är som säger hur jag tycker, känner och mår dåligt av? att jag är oförskämd? haha, vilken sjuk tanke..


mitt i allt det här kaoset har jag blivit tok'kär i en ramlösa.. drack den igår och sitter med ett glas nu med!
snart druckit upp en 1,5 liter. hah! sedan finns det ju ramlösa - smultron fast bara på små flaskor :( synd,för den är också supergod.


inte okej...

Suddenly hit me and then I realize, it's out of my hands and I got to understand. You where my last, my first. and that's not alright because I hate the way it hurts.




känner att jag är alldeles för depp nu, men.. ibland har man sånna dagar och ni som läser min blogg väljer ju faktist själv, även fast jag tycker att det är superkul att folk gör det. men jag har haft dagar nu på sistonde då jag egentligen bara vill strunta i allt. strunta i bloggen, strunta i att försöka reda ut saker, och bara strunta svara i telefonen. det är nästan skrattretande då jag har låtit saker och ting hända, utan att göra någonting åt det.. jag kunde ju ha sagt nånting eller bara stått på mig. men istället har jag vikt undan och hållt käften.. det ångrar jag! jag kan ju bara undra hur det hade blivit om jag hade sagt nånting tillbaka till personer som verkligen inte bryr sig, eller som sagt struntat i allt. nu kommer jag säkert få LITE skit för att jag skriver saker och ting här, eftersom vissa tycker att det är väldigt opassande, men det är väl en ganska bra anledning till varför jag inte skrivit som förr? det är ju därför. sedan är det ju somsagt min blogg, jag skriver ju exakt vad jag vill och är preeecciiis hur jag vill.

men jag vet att det kommer bli bättre, allt kommer att ordna sig.. det är ett som är säkert.  sedan om det tar ett tag så tycker jag att det får ta den tid de tar.

det viktiga för mig just nu är att se till att jag mår bättre, för ingen kommer göra det åt mig.


....

...känner att hela magen håller på att ge upp och jag vill bara lägga mig ner och fortsätta sova.. allt snurrar runt och jag vet ingenting längre.


hur mår du tina?

svar; ..jag vet inte


jätte mycket i ett inlägg

..kan ju tänkas vara passande att börja det här inlägget med att säga förlåt. men jag har inte haft tillgång till internet, så jag har inte kunnat skriva vilket fall som helst.

jag trummade på en båt på drakbåtsfestivalen! :D hahah, deni ;) idiotiskt men sant. båtarna är ju så pass smala så det är väldigt vingligt.

utöver det har varit med victor och hunnit se fyra filmer, en på bio och tre hemma :) på bio såg vi inception och den handlade om drömmar i drömmen? haha, den var superbra iallfall :D sedan såg vi ''flickan från ovan'' den var så konstig så den får inget högt betyg alls. men dom andra två var jätte bra, men jag kommer inte ihåg vad dom heter tyvär :o får försöka kolla upp det!

jag har kollat på film ikväll tillsammans med mamma, william och evelina. vi såg filmen som gick på tvn ''uptown girls'' med dakota fanning och brittany murphy, sevärd! :)

 

nu ska jag gå och ta en snabbdusch, sedan ringer nog mitt lilla sockergryn till mig om jag har tur! :D somsagt, jag har varit med honom under de senaste dagarna och vi har inte varit super intresserad av att sitta framför någon dator, inte mer än att beställa bio! ;)


här är nån bild ifrån torsdags då jenny blev aaaaaarton!
jag ska lägga in fler då jag har mer tid, måste bege mig till sängen nu.






det blev bara tre, det finns nån till som jag lägger upp imorn! :) godnatt och förlåt för att inlägget blev så pass grötigt som det blev :D


pepp!

nu sitter jag hemma, själv tyvär.. men det funkar det med. har ju lite musik att lyssna på :) jag försöker lista ut vad jag ska ha på mig.. jag kan ju inte tänkas vara så hemsk tråkig så att jag har samma klänning som sist, men det blir nog tyvär så :( eftersom två andra är i tvätten och den andra är typ genomskinlig om man inte har strumpbyxor, och riktigt så roligt ska vi inte ha det! här är några bilder ifrån förra gången jag var ut med vera. Här är en bild på mig och emelie, och även klänningen jag ska ha:

 

jag hoppas iallafall att den här kvällen blir lika rolig som den förra! :D och det blir den garanterat :) det känns bara som om tiden går så fruktansvärt segt. klockan är bara sex snart..
jag ska iallafall möta upp jenny tillsammans med sofia senare, men nu innan måste jag fortsätta med att försöka välja skor. sedan försöka fixa med skjutsen :) ha en bra kväll!


torsdag

olivia och jenny fyller 18 idag! :) så grattis till dom. jag ska ut ikväll och gratta Jenny på krogen, olivia lär ju vara långt härifrån.. som vanligt. ´

jag bloggade ingenting igår eftersom jag var så less efter att jag hade gått på birsta hela dagen :D men iallafall, jag köpte 12 jätte fina glas på IKEA, jag har ju börjar samla på mig lite saker nu ;) sedan köpte jag lite smågrejer:) nu kom det gäster hit hem så jag måste gå. får blogga sedan innan jag far in mot stan :)


filmkväll

åååh, vilken dag! jag och evelina har städat här nere i källaren nästan hela dagen.. fy vad jobbigt! och vi är fortfarande inte klara :o helt sjukt mycket att städa undan. farmor är en riktig pyssel-tant, så hon håller på med alla möjliga saker.. hon har kottar, stenar, flytved, pinnar, pärlor, senitlera, tomtar, grus, piprensare o..allt! o det där är bara en bråkdel av ALLT som verkligen finns där.

jag och evelina var på ica tidigare idag och köpte lite go'saker till ikväll och hyrde två filmer :) ''high school musical 3'' och ''det enda rationella''. jag känner verkligen för en riktig fet-lat-dag! :) och den här tråkigt jobbiga dagen funkar utmärkt att ha den på :)

mitt hår är fortfarande fuktigt efter att jag tvättat ur blekningsmedlet, mamma var här tidigare och gjorde slingor på mig, dom blev tunna och rätt bra.. men jag blir aldrig nöjd med mitt hår. ;p men nu ska jag slå på filmen :)




mitt ansikte såg på tok för konstigt ut.. haha, men det syns ju att håret blivit LIIITE ljusare iallafall :) sedan hatar jag att jag har lite självfall.. haah, det är fint om man har längre hår än mig, MEN nu har jag ju ganska kort hår, alltså, tummen ner.




en tokgammal bild på mig och evelina, hon ser så liten ut.

nu ska jag gå, ha en trevlig kväll! :D


bilder ifrån skuleberget/högakusten

nu har jag fixat allt så att jag kan föra över bilderna :)


uppe på berget, låååångt upp vill jag lova.


på berget


det här var på höga kusten :)


inne i grottan


supermysigt!

nu ska jag gå och se film. ha en bra kväll :)

tråkig busstur

igår var det min och victors 7-månaders dag så därför var vi till höga kusten och fikade, gick i skuleberget -till grottan och till toppen, åkte linbana, for till max och åt mat sedan efteråt en lyxshake :) vi for även till några bekanta och hälsade på efteråt :) otroligt mysig dag! men alla bilder är på kameran som är i söråker, ska föra över dom såfort jag kommer tillbaka till söråker igen :) för det blev väldigt mysiga bilder! :D

jag åkte till njurunda idag, för att
möta upp mina syskon och sedan ska vi tillbaka till söråker igen. ganska onödig sväng egentligen. jag gick och solade en snabbis eftersom det var evigheter sedan jag solade sist, skönt! sedan blev det pizza :) nu har jag och evelina suttit och kikat på en massa gamla bilder på datorn, och beslutat oss för att vi MÅSTE knäppa nya :D


  
jag har ingen bra bild på evelina, bara den hon tagit själv. haha. jaja! :) det är iallafall hon och min pluttiga lillebror :D

mamma kommer alldeles strax hem, så jag tänkte träffa henne en liten stund innan vi far vidare. jag har inte träffat henne på säkert 2 veckor.. det känns lite! jag ska plocka undan lite och stöka fram hennes lilla present :) ha det bra! jag lägger upp mina bilder efter min lilla ''bergsvandring'' lite senare.


hatar att bli väckt..

farmor skrek upp mig nu på ''morgonkvisten'' för att jag ska upp och föra över massa bilder ifrån hennes andra dator.. blev så less eftersom jag hatar att bli väckt, sedan tar det typ 20-30 minuter att bara starta den. klockan är iförsig halv elva, men jag och victor la oss vid 2 eftersom vi åkte bil inatt. så jag känner att jag skulle behöva snusa en litenliten stund till..

victor ligger nere och sover, lucky him. skulle göra nästan allt för att lägga mig där nere jag med! men jag måste ju ut och gå med, det kan jag ju inte sluta med bara för att det är helg. men nu måste jag gå och leka datanörd och föra över supermånga bilder, HELA DATORNS bilder.. bara för att det är så roligt? :) eller!? åh, sedan är jag irriterad på det. lyckad förmiddag.

ikväll ska jag och victor hjälpa till med nå bollkastningsgrejs? jag har ingen aning om vad det är.


härlig fredag

nu är jag ensam hemma eftersom alla for åt olika håll o victor jobbar.. men jag gick ut och kollade runt i trädgården, blir oftast jätte fina bilder på småsaker. såg en äcklig kuse som satt i en av dom finaste blommorna vi har här.  det ser ut som en bärfis? ful och äcklig var den iallafall, även om det inte syns så bra på bilden.













jätte skönt sommarväder! 


äntligen fredag

jag kan inte förstå varför jag inte kunde somna inatt, men det gick bara inte. så nu är man ju lite småtrött vill jag lova :) victor for imorse vid halv sju tiden och jag somnade väldigt fort om igen!

nu har jag precis satt på mig sportbh:n, shortsen och linnet. det är bara skorna som fattas, sedan ska jag gå ut och gå igen. men jag måste vänta lite eftersom bitte och lasse (besöket ifrån örebro) inte farit hem än, utan de åker snart.

idag är det ju äntligen fredag också :) väldigt efterlängtat. jag ska nog försöka ta det hyffsat lugnt och vara med victor, det lär bli så! :) men imorgon skulle vi hjälpa till någonstans :o med nån bollkastnings-grej. jaja, jag vet inte :)   men vad ska ni göra i helgen?

nu börjar alla här hemma säga hejdå och bege sig ut till bilarna. det är nog hemfärds-dags nu. nu ska jag ut och vinka av, sedan går jag ut och går typ en timme :) hejdå!


lite fika

vi for upp till stefan och fikade nu på kvällskvisten eftersom bitte och lasse far hem imorgon. jag fick ''lasse åberg'' vinglas, drinkglas och äggkoppar. :) väldigt fina! jag har inte hunnit knäppa kort på dom, men det här är ju iallafall en vinkaraff av lasse åberg :) det är liknande motiv på mina saker. 

 

Här är lite bilder ifrån stefan :) på henning molly och victor.


Henning fick lite godis utav bitte och lasse

..molly med!
 
det börjar bli småkyligt nu på kvällarna, henning sitter och myser i sin filt tillsammans med victor.

nu ska jag och victor försöka leta fram en film och gå ner. :) ha det bra!


smått förkyld

jag brukar alltid få en överdrivet rolig röst då jag blivit lite förkyld, men nu är ingenting roligt alls. jag har ont i halsen och det är bara hemskt! köpte iallafal bafucin idag, får hoppas på att det blir lite bättre eftersom det bedövar halsen lite.

men även fast jag är lite sjuk så har jag ändå inte legat på latsidan :) jag sov länge, men jag gick ut på en liten promenad i 40-50 minuter, sprang även lite också! verkligen suuperduktigt kan man tycka.

idag blir det grillat här hemma, victor kanske kommer också men jag är inte säker. örebro besöket är kvar och är på sin lilla ''datakurs''.



har lite brist på bilder, men det här är iallafall en bild ifrån stockholm :) och hissen på hotellet! :D

nu ska jag nog dricka lite kaffe och ta en bit nybakad sockerkaka, yummie!


lite shopping

det blev ju somsagt en tripp till birsta, jag handlade en liten ros som jag ska använda lite senare och lägga på en grav. sedan hittade jag en väska..

men inte den bruna, utan en ljusrosa. den var på rea, men den ser till storleken och formen likadan ut. den har kostat 399:- men nu kostade den bara 99:- på accent.
jag har haft en svart likadan, men den slits ju ut precis som allt annat. behöver en ny som är behändig att ha datorn i till och från skolan. :)

nu kom victor :)


örebro besök

igår kväll kom två släktingar hit till oss :) dom är ju över 60 båda två så det är ju inga ungdomar direkt. Dom har köpt en dator.. en laptop. och dom kan inte med den, och dom ska börja med att betala saker via internet, skaffa mejl osv.. det är inte det enklaste att få dom att förstå!

victor kom också hit igår :) och vi åt lax till middag, väldigt gott! vi satt och pratade lite,sedan kollade jag och victor på ''crazy heart'' väldigt konstig film, och dryg. inte alls så bra enligt mig. 
 

jag sitter och funderar på att beställa hem lite kläder ifrån nelly rean.. men jag vet inte om det är värt det. det är ju bra att spara lite pengar också. får se hur det blir :)

nu ska jag till birsta en snabbis! :D jag ska uppdaterar lite senare. :)


mini shopping

farmor väckte mig överdrivet tidigt imorse, jag kände inte för att gå upp alls. vi åkte in till birsta och handlade lite småsaker till henning, molly och sixten.  jag hittade även det jag letade efter, ett par promenad skor, adidas shorts och en sportbh. mycket användbart! mitt upp i min lilla provstund kom erica :) sedan blev det en chai latte på wayne´s coffee.

efter det for vi hem och gick ut med hundarna en liten sväng och sedan efter det upp till ica för att köpa godsaker o hyra film. vi hyrde två stycken, det blev ''wallander vittnet'' och ''valentines day''. nu har mitt internet slutat funka lite grann, allt för att jävlas med mig! :) så det blir inga bilder i det här inlägget, mycket tråkigt.. det ser inte trevligt ut alls utan bilder :( men..

nu ska jag gå och lägga mig. förmodligen prata lite till med victor via sms, den lilla jätte smarta killen är hos en kompis i all evighet då han ska upp och jobba, det lär han ju få äta upp imorgon! :) om inte annat senare i framtiden, då han kan vara med mig till två på nätterna ;) han har ingenting alls att klaga på då!

imorgon ska jag beställa mina haremsbyxor om internet vill funka, jag ska ha dom till och från mina små tränings stunder nu till hösten. godnatt!

smått förkyld

jag och victor somnade väldigt tidigt igår, men ändå sov vi konstigt länge. men det gjorde inte våran lilla förkylning bättre, både victor och jag mår lite halv taskigt. :( han kunde inte ens vara med på sin match.

Victor for hem kring halv sex, och då stack jag och farmor och inhandlade lite middag eftersom ingen här orkar laga mat idag heller.. hahah! det blev kebab-sallad till mig och farmor och farfar åt nån pizza av nått slag. :) jag har varit ute och gått/sprungit, men mest gått eftersom det verkligen känns över bröstet om man börjar småspringa. det är inte alls bra!

jag har precis duschat och smetat in mig med världens bästa body butter! fick en utav victors syster då jag fyllde år, så det är min andra burk :) använder den ofta.

strawberry 200ml ifrån body shop.  165:-

nu har absolut ingenting att göra så därför tänkte jag försöka få till nån bättre liten ''design'' som det så snyggt heter. jag ska även kika runt lite, precis som igår!


RSS 2.0